Inscriere

registration

Taxe de participare

De la 1 iulie 2019:

  • Membri SRN (cotizatia achitata pe 2019): 350 de lei
  • Non-Membri SRN: 600 de lei
  • Rezidenti: 200 de lei
  • Asistenti medicali: 90 de lei
  • Insotitori: 120 de lei
  • Studenti/pensionari: fara taxa
Taxa membru 2019 – 250 lei
Pentru medici, taxa include: accesul la lucrarile stiintifice, mapa Congresului, coffee breaks, lunch-box, welcome cocktailsi cina festiva.

Pentru insotitori, taxa include: welcome cocktail si cina festiva. Nu este permis accesul insotitorilor in salile de sesiuni stiintifice sau in zona expozitionala.

Taxa de participare se achita in lei prin virament bancar sau prin depunere de numerar, in contul Societatii Romane de Nefrologie RO04BTRLRONCRT0P71066801, deschis la BANCA TRANSILVANIA, CIF: 02696150, CUI: 810-4681630, cu mentiunea „Taxa Congres Nefologie”.

PLATESTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD! CLICK AICI!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Dupa achitarea taxei de participare va rugam sa va inregistrati online, completand formularul de mai jos si atasand dovada platii (copie dupa carnetul de student sau talonul de pensie pentru categoriile care participa gratuit).